Virtuelle rundture og oplevelser

Virtuel oplevelse – gør salget til en oplevelse

Kontakt mig her

I dette eksempel ser du min egen Opel Astra indefra. Du kan se rundt i hele kabinen, og se close-ups ved at klikke på de interaktive hotspots. Jeg har endda optaget lyden af en køretur, så du virkelig får fornemmelsen af at være i en Opel Astra. Det er de små detaljer der tæller.

Kunden vil se med fingrene

Når vi går på biljagt finder vi som regel inspiration på nettet, og først når den drømmebilen er fundet retter vi henvendelse til en forhandler for at se den nærmere an eller få en prøvetur. Herefter starter kundens overvejelsesproces som kan være lang, hvis ikke forhandleren følger op.

Kontakt mig her

Udnyt kundens betænkningstid

En virtuel oplevelse som denne giver kunden mulighed for digitalt at opleve et køretøj hjemmefra før der overhovedet rettes henvendelse til forhandleren.

Men en virtuel oplevelse kan også bruges som en opfølgende salgsfremmer.

Jo mere tid kunden kan bruge med køretøjet på egen hånd, jo mere stiger købelysten. Ved at give kunden adgang til en virtuel oplevelse af køretøjet, sælger køretøjet sig selv og kundens betænkningstid bliver derfor særdeles værdifuld for dig som forhandler.

Kom i gang

Kontakt mig hvis du ønsker at høre mere om hvad 360 graders oplevelser kan gøre for dig og din virksomhed, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at udnytte potentialet. Priserne varierer afhængig af opgavens omfang.

Kontakt mig her


Denne reklame vil ikke blive vist i den færdige produktion.