En podcast med historier fra det virkelige liv, og alt derimellem.

Velkommen til en podcast, hvor jagten på den gode historie er omdrejningspunktet. Hver episode er resultatet af min passionerede søgen efter spændende, tankevækkende og fascinerende fortællinger.

Gennem hver episode tager jeg dig med på en rejse gennem forskellige nicher og emner, hvor vi udforsker den rige mangfoldighed af menneskelige erfaringer og perspektiver. Fra hverdagens små undere til de mere komplekse aspekter af vores samfund og verden, søger jeg altid efter historier, der inspirerer, underholder og vækker tanker.

Sæt dig til rette, og lad mig guide dig gennem dette spændende univers, hvor den gode historie altid står i centrum.

Daniel Frank

PocketCastsYouTubeApple PodcastsSpotifyAmazon Music

Seneste episode

Kom med til Nordens største kulinariske samlingspunkt - FoodExpo i MCH, Messecenter Herning. I år fejrer messen sit 20-års jubilæum, og i den anledning er jeg taget afsted for at opsøge den gode historie hos de små, men betydningsfulde virksomheder, der skiller sig ud og bidrager til mangfoldigheden på messen.

I denne episode taler jeg med:

En podcast af Daniel Frank.

En podcast af Daniel Frank

Alle episoder

Kom med til Nordens største kulinariske samlingspunkt – FoodExpo i MCH, Messecenter Herning. I år fejrer messen sit 20-års jubilæum, og i den anledning er jeg taget afsted for at opsøge den gode historie hos de små, men betydningsfulde virksomheder, der skiller sig ud og bidrager til mangfoldigheden på messen.I denne episode taler jeg med:Mads...