Samtaler, historier, interviews – gemt, glemt, genopdaget. Kom med i arkiverne efter gamle optagelser som kan byde på hvad som helst.

Igennem årene har jeg fået oparbejdet et solidt arkiv af lydoptagelser bestående af interviews, samtaler, udsendelser, historier og meget andet. Noget af det er aldrig nået ud til offentligheden, måske fordi jeg ikke var tilfreds med resultatet, eller ikke følte at det var værdigt at udgive. Men alle historier fortjener at blive hørt. Derfor håber jeg at du vil lytte til min nye podcast, som jeg har valgt at kalde “Hittegods”. Sammen åbner vi for den audiovisuelle tidskapsel, og finder alle de skatte, der ellers var blevet gemt og glemt.

Apple PodcastsSpotifyAmazon MusicDeezer

Seneste episode

Denne episode er dedikeret til min farmor, Connie Frank.

Fredag eftermiddag d. 21. april 2006. Jeg er 17 år. Min første uge som praktikant hos Radio Limfjord kaster lange skygger af sig, og efter at have tilbragt det meste af ugen sammen med nyhedsvært og journalist Dorit Glintborg, har jeg fået blod på tanden til at udforske mit potentiale i radiobranchen. Jeg har hørt fået nys om, at Ældre Sagen holder bowlingtræf samme dag i Jesperhus Bowling, hvilket de har gjort i 12 år. Jeg ved også, at min farmor og farfar, Connie Frank og Tonny Frank, er med, og tænker derfor at jeg har en god indgangsvinkel til at tage derud og lave mit eget radioindslag.

Jeg får lov at pakke en MiniDisc-optager, en mikrofon og et par hørebøffer, og drager afsted mod Jesperhus. Selvom jeg havde gjort mig meget umage med produktionen af indslaget, var det desværre ikke noget, der var værd at bringe i radioen, og kun ganske få endte med at høre det færdige indslag: radiochef Bjarne Raabjerg, nyhedsvært Dorit Glintborg og mig selv. Ikke engang min familie har hørt det.

Nu er der gået 17 år. Jeg har fundet det gamle indslag frem fra gemmerne, og tænkte at det nu var på tide at dele det. Men til min overraskelse fandt jeg også alle råfilerne, som jeg dengang indspillede på MiniDisc, og med dem har jeg genskabt hele indslaget, som bliver den 10. episode i Hittegods.

Episoden er dedikeret til min farmor, Connie Frank, der ville være fyldt 81 år i dag den 26. november 2023, hvor denne episode er udgivet.

En podcast af Daniel Frank

Alle episoder

Denne episode er dedikeret til min farmor, Connie Frank.Fredag eftermiddag d. 21. april 2006. Jeg er 17 år. Min første uge som praktikant hos Radio Limfjord kaster lange skygger af sig, og efter at have tilbragt det meste af ugen sammen med nyhedsvært og journalist Dorit Glintborg, har jeg fået blod på tanden til at...
Det er den 27. februar 2015. Jeg er taget på weekend på min hjemstavn, Mors, for at deltage i Morsparty, et LAN-træf for unge på Mors afholdt af Morsø Ungdomsskole. En begivenhed jeg har deltaget i mange år, også i mine yngre dage, men jeg stadig boede i Karby. Denne gang er besøgstallet dramatisk lavt,...
Hanne og Erik, et ægtepar fra Hobro, fortæller om det at være vegetar gennem 40 år. Optagelsen er fra 21. december 2016.
Året er 2017. Donald Trump er netop blevet valgt som præsident for de forenede stater. Med en mikrofon under armen er jeg taget ud i min by, Hobro, for at tage pulsen på borgerne og erhvervslivet.
Anders Toft Bro, Christian Toft Bro, Allan Toft Josephsen, Christian Stausholm Holm. Grandfætre fra Thyborøn, og derudover danner de tilsammen bandet “Fætters”, tidligere kendt som “The Grandfætters”, som hvem de er repræsenteret i dette interview fra 28. maj 2019.
Rick Kingo, Søren Daugaard Jensen, Christian Højgaard. Tilsammen er de, sammen med flere, indiepop-bandet Caper Clowns. I dette interview fra 25. april 2018 fortæller de om deres, på daværende tidspunkt, seneste album “The Buca Bus”, alt i mens de arbejder på det næste album, “A Salty Taste To The Life”, der skulle udkomme senere samme...
I dette korte interview fra 5. maj 2014 skal du møde to unge, håbefulde drenge fra Svenborg, Christoffer og Magnus, der, i lyset af deres uheldige fortid, sammen har fundet glæden ved musikken og er på radiotour i Jylland for at promovere deres popduo, SlumDogs.
Endnu et interview fra gemmerne, som oven i købet er et af mine første radiointerviews fra min tid på VibeFM. Denne gang med Ahmad Darwich, producer og DJ fra Aalborg, der har arbejdet sammen med navne som Pitbull, KATO, Aqua, Michael Rune, Outlandish, Johnson, DJ Aligator, DJ Paffendorf, ADHD og mange andre. Optaget den 20....
En samtale med Paw Lagermann, producer og sangskriver, og den ene halvdel af den danske dance-popduo, Infernal, optaget i backstage-området på Nibe Festival i 2013.