Speak & Voiceover

Speaker og voiceover artist siden 2005.

Stifter af radiostationen VibeFM og lydstudiet VibeSound.

  
radio globus speak voiceover daniel frankradio maxspeak voiceover daniel frankradio viborgdansk reklame film drf.dk biografreklame


Hør flere speakdemoer

Hvad er et speak og hvordan virker det?

Du hører speaks overalt; i supermarkedet, bussen, toget og metroen, fjernsynet, radioen, hos lægen, i telefonen og mange andre steder – og du lægger måske ikke altid mærke til det, men hver gang et speak lyder over højttaleren, placeres speakerens budskab sig i din underbevidsthed, og dét sælger – hvis altså budskabet bliver præsenteret rigtigt. Dét kan jeg hjælpe med.

Siden 2005 har jeg lagt stemme til hundredevis af radioreklamer, et hav af tv spots, YouTube-videoer, telefon- og IVR-systemer (Interactive Voice Response) og mange andre medier. Jeg lever af min stemme, og jeg elsker mit arbejde som speaker og voiceover.

Kontakt mig her

Dubbing

Hvis du har læst hertil er det ikke længere en hemmelighed at jeg har lavet speak til bl.a. radio, tv og video, og jeg elsker mit arbejde!

Men siden barns ben har jeg haft en hemmelig forkærlighed til dubbing, og det er gået op for mig for ganske nyligt, efter et besøg hos SDI Media i København, hvor meget jeg egentligt brænder for denne branche.

Mit håb er at finde en open minded dubbing caster eller instruktør som vil lytte til min stemme og vurdere om jeg har det potentiale som dubber, jeg selv bilder mig ind, og om jeg evt. vil passe til den birolle man endnu ikke har fundet den rigtige stemme til.

Jeg har ingen skuespilleruddannelse eller erfaring som skuespiller, men jeg har da i mine 13 år i speakerbranchen opbygget et repertoire af stemmer, jeg kan fremføre.

Disse demoer er hvad jeg har at fremvise som eksempler, og kender du en caster eller instruktør vil jeg sætte stor pris på hvis du vil dele denne side med vedkommende. Det vil være en stor hjælp i mit forsøg på at blive dubber.

Hør flere speakdemoer

Referencer

 

  
radio globus speak voiceover daniel frankradio maxspeak voiceover daniel frankradio viborg


Radio
Radio Max, Radio Limfjord, Radio Als, CoolFM, Radio FLR, Stina FM, Radio HLR, MainFMRadio Halsnæs, VibeFM, Radio Viborg, Radio Rødovre, Radio Freja, Radio Globus

 

TV / VideoSeffa Film, BOT ApS, Bonus.dkStuddybuddy.dk, Mox Media

Lydstudier: VoiceArchive, JAM, Audio Resort, Lydstudiet Aros, KOMO A/S, Voices.com, Agerbæk ReklameLyd

– og mange flere… som f.eks.:

Volvo, ALDI, Langeland Kommune, GF Forsikring, Boblberg.dk, Dansk El-forbund, NemTel, Maxtel, RasK Mobildiskotek, WNB Gruppen, Powerbanken, pc-support.nu, Restaurant Flammen, Mariagerfjord Erhvervsråd, AMBUFEST, Filmteatret Hobro

Hør flere speakdemoer

Priser

Kontakt mig og lad mig høre lidt om opgaven, så får du et uforpligtende tilbud sammen med en gratis smagsprøve.

Kontakt mig her