Speak og voiceover

  
radio globus speak voiceover daniel frankradio maxspeak voiceover daniel frankradio viborg
 

Speaker og voiceover artist siden 2005.

Stifter af radiostationen VibeFM og lydstudiet VibeSound.

Hvad er et speak og hvordan virker det?

Du hører speaks overalt; i supermarkedet, bussen, toget og metroen, fjernsynet, radioen, hos lægen, i telefonen og mange andre steder – og du lægger måske ikke altid mærke til det, men hver gang en stemme lyder over højttaleren, placeres speakerens budskab sig i din underbevidsthed, og dét sælger – hvis altså budskabet bliver præsenteret rigtigt. Dét kan jeg hjælpe med.

Siden 2005 har jeg lagt stemme til hundredevis af radioreklamer, et hav af tv spots, YouTube-videoer, telefon- og IVR-systemer (Interactive Voice Response) og mange andre medier. Jeg lever af min stemme, og jeg elsker mit arbejde.

Demo

 

Download lyddemo
(MP3, 44.100 Hz, 16 bit, Stereo)

Radioreklamer

E-learning og produkt

Telefon / Interactive Voice Response

Video

Dubbing

Hvis du har læst hertil er det ikke længere en hemmelighed at jeg har lavet speak til bl.a. radio, tv og video, og jeg elsker mit arbejde!

Men siden barns ben har jeg haft en hemmelig forkærlighed til dubbing, og det er gået op for mig for ganske nyligt, efter et besøg hos SDI Media i København, hvor meget jeg egentligt brænder for denne branche.

Mit håb er at finde en open minded dubbing caster eller instruktør som vil lytte til min stemme og vurdere om jeg har det potentiale som dubber, jeg selv bilder mig ind, og om jeg evt. vil passe til den birolle man endnu ikke har fundet den rigtige stemme til.

Jeg har ingen skuespilleruddannelse eller erfaring som skuespiller, men jeg har da i mine 13 år i speakerbranchen opbygget et repertoire af stemmer, jeg kan fremføre.

Disse demoer er hvad jeg har at fremvise som eksempler, og kender du en caster eller instruktør vil jeg sætte stor pris på hvis du vil dele denne side med vedkommende. Det vil være en stor hjælp i mit forsøg på at blive dubber.

Referencer

RadioRadio Max, Radio Limfjord, Radio Als, CoolFM, Radio FLR, Stina FM, Radio HLR, MainFMRadio Halsnæs, VibeFM, Radio Viborg, Radio Rødovre, Radio Freja, Radio Globus

TV / VideoSeffa Film, BOT ApS, Bonus.dkStuddybuddy.dk, Mox Media

Øvrige: NemTel, Maxtel, RasK Mobildiskotek, WNB Gruppen, Powerbanken, pc-support.nu, Restaurant Flammen, Mariagerfjord Erhvervsråd, AMBUFEST, Filmteatret HobroKomo A/SALDI

– og mange flere…

Udstyr

Mikrofon: Neumann TLM 102, Audio-Technica AT2020, RØDE NTG-1, sE Electronics X1
Lydkort: Focusrite Scarlett 2i2
Monitor: KRK Rokit RP 5 G

Mit studie: ca. 20 m2 med gulvtæppe, og akustisk skum på væggene. I det ene hjørne af rummet danner 4 stk. FRANK VoxTrap, håndbyggede lydabsorbere á 105×65 cm., rammen om en slags modulær speakerbox.

Kontakt Daniel Frank