Sig det med podcast

Velkommen til mit podcast-univers, hvor du bl.a. kan se alle podcasts, jeg har været involveret i, og samtidigt få et indblik i, hvordan jeg arbejder med lyd og podcasts.

– Daniel Frank

Daniel Frank, speaker, lydproduktion, voiceover, podcast, producer

>10.000

afspilninger

>200

producerede episoder

8

producerede shows

Tag ikke mit ord for det…

Når Mariagerfjord Ungdomsskole vælger at lave et podcast-projekt i samarbejde med Daniel Frank, så er det fordi vi ønsker at give det videre til vores unge, at Mariagerfjord Kommune byder på en masse kulturelle muligheder, som bakker op om udviklende fællesskaber, hvilket går helt i tråd med vores værdier.

Og når det så bliver Sexualisterne Mariagerfjord der giver sig i kast med projektet, er det fordi vi ser et kæmpe behov for at endnu flere unge i kommunen får adgang til ung-til-ung seksualundervisning. Vi oplever også at flere unge stadig giver udtryk for, at det mere klassiske undervisningsformat kan være lidt overvældende, men med en podcast kan man få den samme viden i sit eget tempo – og lige præcis når det passer ind i ens liv.

Podcast er et stærkt redskab til formidling, og Sexualisterne vil få rigtig meget ud af at arbejde med planlægning, sprog og samarbejde omkring podcasten.

Lars Otte Kofoed

Mariagerfjord Ungdomsskole

I podcasten “Fuckups & Fejringer” hører du historier fra iværksættere, der fortæller om deres største fejltagelser, så du kan lære af dem. Præsenteret af Simply.com og produceret af Daniel Frank.

Blog om podcast

Følg med i mit arbejde som podcast-producer, og få tips og tricks til at lave din egen podcast.

Her er de seneste indlæg.

Læsetid: < 1 minut Her kan du teste dig selv og finde ud af, om du […]
Læsetid: 2 minutter Ordet “podcast” blev opfundet af den britiske journalist, Ben Hammersley (BBC), helt […]
Læsetid: 4 minutter Disclaimer: Dette blogindlæg indeholder affiliate-links til udstyr, du kan bruge til når […]

Lej et podcast-studie

Har du fået blod på tanden for at indspille en podcast, men endnu ikke ved om du skal investere i dit eget udstyr, så kan du få et komplet podcast-udstyr hjem til dig,

Jeg tilbyder udlejning af en komplet udstyrspakke med alt hvad der skal til for at indspille en podcast. Udstyret fragtes til den lokation, du ønsker at optage på, sættes op, og pilles ned efter optagelsen.

Udstyr

  • Mikrofoner
  • Mikrofonstativer
  • Høretelefoner
  • Flersporsmixer
  • Kabler

Ekstra

  • Lydtekniker
  • Produktion
  • Hosting
  • Distributiuon
Udstyr sat op til optagelse af “Fuckups & Fejringer” af Simply.com

CasesReferencerProduktionerArbejdeVærker

En oversigt over alle podcasts, jeg har været involveret i, enten som vært eller producer.

Daniel Frank

Velkommen til en podcast, hvor jagten på den gode historie er omdrejningspunktet. Hver episode er resultatet af min passionerede søgen efter spændende, tankevækkende og fascinerende fortællinger.

Gennem hver episode tager jeg dig med på en rejse gennem forskellige nicher og emner, hvor vi udforsker den rige mangfoldighed af menneskelige erfaringer og perspektiver. Fra hverdagens små undere til de mere komplekse aspekter af vores samfund og verden, søger jeg altid efter historier, der inspirerer, underholder og vækker tanker.

Sæt dig til rette, og lad mig guide dig gennem dette spændende univers, hvor den gode historie altid står i centrum.

Værter

Daniel Frank

Produktion

Daniel Frank

Koldfronten

Koldfronten er endnu en explicit podcast med Daniel Frank og Søren Meinertz, der, ligesom dig, har en mening om alt det, der skaber dårlig stemning omkring os. Hver anden uge guider vi dig igennem aktuelle nyheder og historier, store som små, fra både ind- og udland.

Værter

Daniel Frank og Søren Meinertz

Produktion

Daniel Frank

Hittegods

Igennem årene har jeg fået oparbejdet et solidt arkiv af lydoptagelser bestående af interviews, samtaler, udsendelser, historier og meget andet. Noget af det er aldrig nået ud til offentligheden, måske fordi jeg ikke var tilfreds med resultatet, eller ikke følte at det var værdigt at udgive. Men alle historier fortjener at blive hørt. Derfor håber jeg at du vil lytte til min nye podcast, som jeg har valgt at kalde “Hittegods”. Sammen åbner vi for den audiovisuelle tidskapsel, og finder alle de skatte, der ellers var blevet gemt og glemt.

Værter

Daniel Frank

Produktion

Daniel Frank

Fuckups & Fejringer podcast

Fuckups & Fejringer

En række fortællinger fra iværksættere om deres røvture og succeser. Lyt med og lær af deres fejl, inden du begår de samme.

Værter

Victor Wolthers og Jeff Blaavand

Produceret for

Simply.com

Sexualisterne

Sexualisterne Mariagerfjord er en gruppe unge mellem 15-18 år, der tager ud til klubber og folkeskolens ældste klasser samt efterskoler i Mariagerfjord Kommune og skaber dialog om alt inden for emnet “seksualitet”.

Sexualisterne Mariagerfjord taler om prævention, kønssygdomme, følelser, homoseksualitet, grænser, porno, forelskelse og den første gang. Målet er at skabe dialog mellem eleverne samt formidle viden om emnet. Sexualisterne Mariagerfjord har fået grundig oplæring og er årligt på kurser, således at de er opdaterede med den nyeste viden inden for området.

Værter

Sexualisterne ved Mariagerfjord Ungdomsskole

Produceret for

Mariagerfjord Ungdomsskole

FilmTrip

Du er kommet hjem efter en lang arbejdsuge på en fredag eftermiddag, og det eneste du har brug for er, at plyndre den lokale kiosk for alt salt og sødt, støve filmfremvisningsapparatet af og slappe af med et par gode venner over en go´, snasket B-genrefilm eller to. Kan du huske de dage? Ufiltreret og ucensureret snak med munden fuld af popcorn og næsegrus beundring for de special-effects som passionerede filmfolk kunne smide i hovedet på dig? Vi genopliver de dage, og inviterer dig helt ned i sofaens puder sammen med os, når vi kigger tilbage og kommenterer undervejs på de mere obskure B-film fra videobutikkens mest støvede hylder, der har formet os.

Værter

Daniel Frank, Søren Meinertz, Thomas “Zjakalen” Riddersholm og Sebastian Sander

Produktion

Daniel Frank

headspacepanelet

headspacepanelet er en podcast, hvor vi diskuterer børn og unges dilemmaer. Du kan få indflydelse på, hvad der bliver talt om, hvis du sender dit dilemma til os på headspaceAalborgPanelet@outlook.dk headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små. Alt foregår på de unges præmisser, og alle unge kan være fuldstændigt anonyme, hvis de ønsker det. Find dit nærmeste headspace på https://linktr.ee/headspacedanmark

Værter

Søren Meinertz m.fl.

Produceret for

headspace / Det Sociale Netværk (co-producer)

Med på stregen

Velkommen med på stregen, hvor Bet25 guider dig igennem de mest aktuelle emner og temaer inden for hestesportens verden. Fra de seneste resultater til de kommende begivenheder, holder bliver du opdateret på alt, hvad der sker i hestevæddeløbsverdenen. Podcasten byder også spændende gæster ind i studiet – trænere, jockeys, og andre nøglepersoner – der deler deres indsigt og erfaring. Værterne, Carsten Rabjerg og Thomas Boye Christiansen, bringer deres unikke perspektiver og guldkorn til bordet, og med deres ekspertise og lidenskab for sporten, får du dybdegående analyser, samt insider-information og tips til at forstå spillet bag scenen, og så bringer de power rankings af derby favoritterne – en rangering af de mest lovende heste og diskuterer deres chancer for sejr.

Værter

Carsten Rabjerg og Thomas Boye Christiansen

Produceret for

Bet25 / 25syv A/S

Vilkår gælder | 18+ | Udeluk dig via ROFUS | StopSpillet er Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil.

Skal vi fortælle historier sammen?

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at kigge forbi. Du er velkommen til at kontakte mig hvis mit arbejde har inspireret dig, eller hvis du kan bruge min hjælp til dit næste podcast-projekt.

Daniel Frank, speaker, lydproduktion, voiceover, podcast, producer

Kontakt
Daniel Frank

Skriv til mig