Fuckups & Fejringer podcast
Læsetid: 3 minutter

Endelig oprandt dagen, hvor jeg kan (og må) fortælle om et nyt og ambitiøst podcast-projekt, som er jeg pavestolt af at måtte være en del af.

Den 8/3 2022 gik det røde bånd til en ny podcast, “Fuckups & Fejringer”, en podcast udviklet og udgivet af Simply.com, hvor jeg til dagligt arbejder som supporter, men hvor jeg siden starten af 2022 har arbejdet tæt sammen med de dygtige marketingfolk om at tilvejebringe en ny podcast omkring iværksætteri, der, i modsætning til de fleste iværksætter-podcasts hvor man typisk hører den samme rosenrøde succeshistorie, sætter mere fokus på de største fejltrin, hvilke konsekvenser det har haft og hvad man lærte af det – og det er netop den viden, du som lytter kan tage med dig, så du undgår at begå de samme fejl, hvis du selv skulle springe ud som iværksætter.

Ikke nok med at “Fuckups & Fejringer” officielt er ude, så er det også den allerførste podcast af Simply.com, og derfor er jeg ekstra stolt over at kunne være med til at løfte sløret for den nye podcast, idet Simply.com har betroet mig den fornemme opgave; nemlig at producere den.

Idéen til podcasten kom først til verden i slutningen af 2021, efter man havde målt lidt på effekten ved annoncering via podcasts, hvilket (ikke overraskende) gav meget positive resultater, og derfor blev det besluttet at det ville være oplagt at prøve at udgive en podcast selv, hvilket jeg, efter at have nørdet med lyd i mere end 17 år, naturligvis ikke kunne sidde overhørigt, hvorfor jeg naturligvis tilbød assistance med selve produktionen. Mange af mine dygtige, erfarne og kompetente kolleger i marketingafdelingen gik derfor i gang med at udvikle et koncept, og efter kun to måneder var vi klar til første optagelse.

Den 20. februar 2022 indtog mine kolleger, Victor Wolthers (marketing manager) og Jeff Blaavand (marketingchef), begge superdygtige og gode mennesker, den varme stol, og deres første gæst i “Fuckups & Fejringer” blev Anders Eiler, der arbejder som salgsdirektør ved DanDomain, der ligesom Simply.com hører under team.blue i Skanderborg. Anders Eiler er selv tidligere iværksætter, og har bl.a. opbygget brands som Meebox, der senere blev opkøbt af Simply.com.

Det var egentligt slet ikke meningen at episoden med Anders Eiler, som udkom i dag, skulle udgives, men blot produceres som et “internt pilotafsnit”, ud fra hvilket det skulle vurderes om podcasting overhovedet var et projekt der skulle bruges mere tid og energi på. Men med Anders’ stærke fortællelyst og indlevelse, bakket op af brandgod energi fra Jeff og Victor i studiet, endte vi med at få produceret en episode, der nærmest var for god til at kassere.

“Fuckups & Fejringer” er det første store podcast-projekt jeg, som producer, har involveret mig i siden “Koldfronten”, som jeg i min fritid producerer og beværter sammen med Søren Meinertz, og “Sexualisterne”, som jeg producerede i samarbejde med Mariagerfjord Ungdomsskole i foråret 2020.

Ligesom kokken, der har tilberedt den helt store gallamiddag og står på tæerne for at kigge ud af hullet i svingdøren til spisesalen for at holde øje med gæsternes reaktioner på maden, er jeg naturligvis også megaspændt på at se, hvordan “Fuckups & Fejringer” bliver modtaget.

Fuckups & Fejringer kan høres her…

Var dette interessant for dig?

Abonner på min blog og få en mail når jeg udgiver nye blogindlæg – helt gratis.

Categories:

Tags:

No responses yet

Kommenter

Kontakt Daniel Frank

Skriv til mig

Abonner på blog