boblberg viforhandler vibefm vibesound
Med over et årtis erfaring har jeg opnået ekspertise inden for udvikling af hjemmesider og dynamiske webapplikationer. Jeg besidder en bred vifte af færdigheder, herunder design, programmering og søgemaskineoptimering (SEO), der bidrager til mit professionelle repertoire.

Baggrund

Jeg har afsluttet min uddannelse som Web-integrator på Media College Aalborg i april 2011 med specialisering i ASP.NET, C# og MS SQL. Siden da har jeg fortsat med at udvikle og implementere en bred vifte af webapplikationer til både store og små projekter samt virksomheder som f.eks. Boblberg, ViForhandler.dk, Kabinescooter.dk m.fl.

Webdemo – køb et færdigt website

Gennem årene har jeg opbygget en omfattende portefølje af WordPress-websteder. Jeg har udviklet en række professionelle hjemmeside-skabeloner, der kan tilpasses forskellige behov og kan være klar til brug på mindre end 24 timer. Du er velkommen til at udforske en af mine live “Webdemoer” og kontakte mig, hvis du ønsker at erhverve en. Jeg ser frem til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rette løsning til dine behov.

Kontakt mig her

Pressen skriver

10. marts 2016:

Iværksætter fra Hobro er webudvikler for landsdækkende koncept

15. marts 2016:

Nordjysk iværksætter webudvikler for landsdækkende koncept (se også avisudklip)