Læsetid: 2 minutter

This slideshow requires JavaScript.

Muldvarpen Magnus og hans ven Myggen overhører en ubehagelig samtale mellem den onde Hr. Skumlesen og et ægtepar på slottet. Hr. Skumlesen truer ægteparret med at lave deres slot om til en losseplads, hvis ikke parret hoster op med pengene indenfor en time, hvilket for parret virker umuligt, med mindre de finder deres forfædres skat, som er gemt på slottet.

Magnus og Myggen beslutter sig for, at finde skatten og derved hjælpe ægteparret ud af kløerne på den onde Hr. Skumlesen. Undervejs møder de masser af udfordringer, der både underholder og træner hjernen.

Ivanoff’s “Den Store Skattejagt” er et point-and-click eventyr fra 1997, og indeholder mange flere animationer end forgængeren, “Leg og lær med Magnus & Myggen”. Spillet dubbes med velkendte stemmer fra bl.a. Jesper Klein og Kirsten Cilius.

Indholdet

Denne Big Box indeholder en jewelcase, og spillet på en CD. Sammen med CD’en er der også et booklet med spillets brugermanual på både dansk, finsk, norsk og svensk.

Mit Flashback

Jeg husker at have spillet “Den Store Skattejagt” til ukendelighed som ganske ung, omkring 9-10 år, hjemme hos min gamle farmor og farfar i Sorø, på min farfars computer. På hans kontor var der altid koldt, men det holdt mig ikke fra at sidde i timevis og spille flere forskellige spil. “Den Store Skattejagt” er nok det spil, jeg her har spillet mest, og at have det i min Big Box-samling vækker så ubeskriveligt mange gode minder fra en svunden tid, jeg aldrig oplever igen.

Mere?

Ku’ du li’ dette indlæg, så skriv gerne en kommentar.

Du kan også støtte mig via Patreon, så jeg kan udvide samlingen.

Hvad skal jeg skrive om næste gang?

Jeg har mange Big Box PC-spil, og jeg elsker at snakke om dem. På nedestående billede ser du min samling, som den ser ud i skrivende stund. Hvilket spil, af dem jeg har på hylden, synes du jeg skal skrive om næste gang?

IMG_1951

Categories:

Tags:

2 Responses

  1. Ville det ikke være bedre at lave en video hvor du også forklarer omkring spillet, og hvad det er der gjorde spillet godt? Har du også magnus og myggen skumlesens skygge?

    • Hej Jesper, jeg vil gerne lave nogle videoer, men jeg skal samle mod og viden, før jeg kaster mig ud i det. I min samling har jeg 3 Magnus & Myggen-spil i Big Box; 2’eren, Skumlesens Skygge og Skumlesens Hævn. Er der nogen af dem, du synes jeg skal kigge nærmere på, skrive eller lave en video om?

Kommenter

Kontakt Daniel Frank

Skriv til mig

Abonner på blog