Læsetid: 3 minutter

Denne artikel er oprindeligt udgivet 10/3 2016 på flere forskellige nyhedsmedier, som senere har fjernet adgang til artiklen, hvorfor jeg genudgiver den her for egen references skyld. – Daniel

Daniel Frank var ikke meget mere end 13 år gammel, da computere og it første gang fangede den unge Hobrodrengs interesse. Hurtigt viste det sig at være alt andet end en flygtig teenageting og særligt glæden ved at bygge en hjemmeside op helt fra bunden vidnede om den iværksætterånd der skulle komme til at gennemsyre hele Daniels arbejdsliv. For Daniel har alle dage været lidt af en technørd, men det at starte ud med ingenting, bygge op helt fra bunden og så ellers se det vokse og få liv, er blevet det vigtigste element i Daniels voksne arbejdsliv. I dag driver Daniel Frank således sin egen lokalradio, han producerer speaks til et hav af radio- og tv-produktioner, og så udvikler han websider og spiller en vigtig rolle som webudvikler for den sjællandske virksomhed Boblberg.

Boblberg driver en online portal hvor borgere kan finde ligesindede at dele fritidsinteresser med, uanset hvad de måtte være og på den måde forbedre sit netværk i sin by. Og da Boblberg i 2013 annoncerede efter en dygtig programmør der kunne skrue den rigtige hjemmeside sammen, viste det sig hurtigt at Daniel Frank var den rette til jobbet. Daniel har som ene webansvarlige haft hovedansvaret for at gøre boblberg.dk så brugervenlig og nem at navigere rundt i som muligt, og spørger man folkene bag Boblberg, så har Daniels store fleksibilitet og utrættelige indsats haft en afgørende betydning for at boblberg.dk i dag er aktiv i syv af landets kommuner.

»Med Daniel har vi så godt som 24 timers support og service. Selvom han sidder helt i Nordjylland kunne han lige så godt sidde lidt længere nede af gangen fra hvor vores kontor er her i Hvidovre. Daniel står altid klar til at hjælpe og det har en kæmpe betydning for os,« fortæller Rasmus Stæhr, den ene af de to brødre der sammen med deres fætter Anders Stæhr står bag Boblberg.

Daniel Frank fortæller at han ser frem til mange års samarbejde med folkene bag boblberg.dk.

»Boblberg er oplagt, uanset om du er teknisk anlagt eller ej, og det der er så genialt er at man selv vælger kontakten til. På andre sociale medier kommer alt i en lind strøm, men på boblberg.dk triller man selv ind og har et eget engagement i at møde og lære andre at kende.«

Hvad er Boblberg?

www.Boblberg.dk, der er et alternativ til det etablerede foreningsliv i kommunen, er trods kun seks måneder på bagen, en stor succes.

www.Boblberg.dk en webbaseret opslagstavle for folk, der søger f.eks. en løbemakker eller en at strikke sammen med.

Generelt er sitet henvendt mod de borgere, der ikke har lyst til det forpligtende, traditionelle fællesskab i en forening. Samtidig er sitet en god service overfor nytilflyttere, der ønsker at skabe sig et netværk i sin kommune. Det kan også bruges af flygtninge og indvandrere til at finde danske venskaber. Mange borgere har allerede meldt sig ind i den alternative fritidsforening.

På sitet kan man aktuelt se opslag, hvor folk søger andre interesserede til alt fra mountainbiketræning, strikkeklub, løb, fællesspisning, gåture med hund, yoga, kajak, franskklub og meget andet.

Samtidig finder man opslag fra flygtninge, der søger danske venskabsfamilier, samt opslag fra foreninger og institutioner, der søger frivillige til forskelligt arbejde.

Sitet er for alle, og det er uforpligtende for alle kommunens borger at bruge portalen. Og der er gode chancer for at finde en ny ven eller makker, hele 73 pct. af opslagene har fået et eller flere svar fra andre borgere.

Målet med at implementere www.Boblberg.dk er således at fremme et mangfoldigt fritidsliv i kommunen, og at så mange borgere som muligt får et aktivt og sundt fritidsliv.

Categories:

Tags:

No responses yet

Kommenter

Kontakt Daniel Frank

Skriv til mig

Abonner på blog