Læsetid: 2 minutter

Kender du ikke det, at man står på et loppemarked og er faldet over et rigtig fint eksemplar af en video og tænker: “Den må jeg hellere købe med hjem til samlingen”, for så at komme hjem og finde ud af, at du har 30 af dem i forvejen?

Det gør jeg, og i takt med at have fået udviddet min VHS-samling betragteligt henover sommeren, er behovet for et sted at kortlægge og holde styr på, hvilke VHS-film jeg har i min samling, vokset med, så jeg ikke ender med at købe de samme emner, når jeg lusker rundt i genbrugsbutikken.

Det findes der sikkert masser af fine værktøjer til – men nu findes der et mere. Jeg har nemlig udviklet min egen lille platform til formålet, og den vokser sig større for hver dag der går. Hvis du, ligesom jeg, samler på film, så kan du med fordel oprette dig en bruger på https://flixy.dk og gå på opdagelse i de 200 emner der allerede er oprettet i databasen.

200 emner, komplet med indscannede covers, bagsidetekster, stregkoder, spilletider, eksterne links til relevante informationer og hele pibetøjet – og der kommer hele tiden flere emner til, ikke mindst takket være et par enkelte, brugere, som allerede har fundet deres vej til Flixy.dk, og som flittigt bidrager til databasens udvidelse.

Falder du over et emne, som du har stående hjemme i reolen, kan du med ÉT KLIK føje emnet til din samling på Flixy.dk. Måske samler du ikke på VHS, men så samler du måske DVD, Blu-Ray, LaserDisc, Betamax… scan coveret og opret emnet i databasen – så bidrager du både til indholdet, og du (og alle andre brugere) kan føje emnet til samlingen.

Du kan også lave dine egne lister, hvor du selv udvælger hvilke emner der skal være med på listen. Jeg har f.eks. lavet en liste over, hvilke af emnerne jeg har digitaliseret (til privat brug, naturligvis). Denne liste er privat – men jeg har også en offentlig liste, som alle kan se. Den indeholder…… ja, du kan jo klikke dig ind og finde ud af det: https://flixy.dk/liste/2

Hvis du bare savner de gode gamle dage, hvor du kunne stå i videobutikken og kigge på videocovers, så er Flixy.dk er godt på vej til at kunne være stedet, hvor du kan kigge på alle de covers – og lige så længe – du lyster. Lige nu er der 200 covers at kigge på, så, kom bare ind og kig 🙂

📼🎞📽💽📀🎥📼
👉 https://flixy.dk 👈
📼🎞📽💽📀🎥📼

Categories:

Tags:

No responses yet

Kommenter

Kontakt Daniel Frank

Skriv til mig

Abonner på blog