Læsetid: 4 minutter

1. december 2022 åbner lågen til et nyt og spændende kapitel i mit liv. Jeg har nemlig opsagt min stilling ved Simply.com / team.blue i Skanderborg, hvor jeg de sidste 2½ år har hjulpet dig og resten af Danmark med dine hosting- og e-mailproblemer, og hvor jeg indimellem har været så privilegeret at få lov at vedligeholde mine kreative evner indenfor speak, video- og lydproduktion.

Når jeg forlader supporten i Simply.com, har besvaret næsten 18.000 sager, og skrevet mere end 35.000 beskeder frem og tilbage med kunderne, der har givet mig en gennemsnitlig tilfredshedsscore på omkring 4.4 af 5. Det er jeg virkelig stolt over.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det at arbejde i Simply.com / team.blue er det bedste, der er sket for mig, og det er det bedste job, jeg nogensinde har haft. Jeg har hver dag været omringet af de bedste, rareste og mest hjælpsomme kolleger, man kunne ønske sig. Jeg tør også vove den påstand, at Simply.com har Danmarks gladeste kunder, og dét er også en af de ting, der bare er med til at gøre det fedt at gå på arbejde. Selvfølgelig er der altid en flue i suppen indimellem, men 9 ud af 10 gange er historien altid endt lykkeligt.

At være omringet af så gode mennesker hver eneste dag, der ikke kun har været der for mig rent professionelt, men også på mange måder personligt, har gjort en kæmpe forskel for mig, og havde jeg været foruden, havde jeg nok ikke været her hvor jeg er nu, ovenpå nedlukningen af min virksomhed tilbage i starten af 2020, som har fyldt rigtig meget – og som en sjælden gang stadig spøger. Men i min tid i Skanderborg har jeg lært at lære af mine fejl, og at det er OK at fejle. Vi fejler alle, og hvis ikke vi fejler, så lærer vi ikke en skid.

Jeg har, udover mit arbejde i supporten, været så privilegeret at få lov at vedligeholde min passion for medieproduktion – fordi jeg ikke kan lade være. På Simply.coms YouTube-kanal finder du en lang række tekniske instruktionsvideoer, på hhv. dansk og svensk, som viser dig hvordan du gør dit og dat. Hvis du ringer til supporten i Simply.com, er jeg den der byder dig velkommen inden du kommer igennem. Og søger du på Simply.com i din foretrukne podcast-app, han du være heldig at finde frem til podcasten “Fuckups & Fejringer”, som til dato er et af de største kommercielle podcast-projekter, jeg har arbejdet på.

Sammen med gode, stærke marketingfolk, og velvillige gæster, har vi fået udarbejdet en ny type iværksætterpodcast, som ikke, ligesom 90% af det eksisterende udvalg, handler om hvordan du bliver stinkende rig ved at arbejde 160 timer om ugen, men hvor iværksætterne selv får lov at sætte ord på, hvilke fejl de har begået og hvad de har lært af dem, så du forhåbentligt undgår at lave de samme fejl. Podcasten, der beværtes af Jeff Blaavand og Nitharsen Luxmy (og tidligere Victor Wolthers) har over de seneste måneder fået massiv positiv modtagelse af iværksættere, direktører fra store koncerner og endda konkurrenter, og jeg er enormt benovet og stolt over at have fået lov til at producere hele molevitten.

“Men Daniel, alt lyder jo til at være perfekt. Hvorfor opgive alt det?”

Lad mig fortælle dig en kort historie. Da jeg var lille, drømte jeg om at være ham der sidder inde i fjernsynet og snakker. Eller bare sidde ude i produktionen og trykke på knapper hele dagen lang. Efter 10. klasse søgte jeg ind på Medieskolerne i Viborg for at uddanne mig til Film og TV produktionsassistent. Jeg blev også næsten optaget – der var bare det, at jeg skulle have en elevplads, før jeg kunne blive optaget. Og for at få en elevplads, skulle jeg være optaget på uddannelsen… Så, jeg blev ikke optaget.

Jeg endte i stedet med at udfolde mine kreative evner i radiobranchen de næste 60 år (give or take), hvilket jeg absolut har nydt. Jeg er autodidakt i alt hvad jeg ved og kan, og har aldrig været underlagt bureaukratiske begrænsninger – så du kan næsten regne ud, at jeg næsten bare har prøvet lidt af det hele, fordi jeg kunne. Radio, TV, video, speak, lyd. Uden hæmninger. Hold op, det var fedt.

Og når man pludseligt kan lidt af det hele, så er der nogle døre, der åbnes.

En dag i oktober ringer telefonen. Det er 25syv A/S, der flytter fra København til Århus Ø, hvor de er ved at bygge helt nyt TV-studie, og lige står og mangler en, som kan producere noget hestevæddeløbs-TV og assistere med andre praktiske og tekniske opgaver.

Du kan vidst godt gætte dig til, hvad historien ender med.

Moralen i denne historie er, at selvom du har det godt der hvor du er, så skal du ikke være bange for at gribe chancen, når den byder sig. Denne chance har jeg ventet på siden jeg forlod 10. klasse, så jeg kan ikke lade den gå til spilde.

1. december 2022 starter jeg som “Junior producer” hos Danmarks sjoveste spilfamilie, 25syv A/S, der beskæftiger sig med bl.a. sportsbetting, online casino og hestevæddeløb. Det er desuden samme firma, som står bag Franzi25-fyren fra TV-reklamerne, som spilles af Peter Frödin. Jeg glæder mig som et lille barn til at være med til at bygge et top-professionelt TV-studie i centralnerven af Århus, og, sammen med nogle af de dygtigste teknikere og fagfolk på området, producere verdens fedeste hestevæddeløbs-TV.

Jeg kan næsten ikke få luft.

Til slut skal der lyde en tak til alle i Simply.com / team.blue, for at gøre de sidste 2½ år til nogen af de bedste i mit liv. En særlig tak til Tim Holmvard for at være den bedste teamleder, mentor og ven – mit støttehjul – hele vejen igennem, og ikke mindst Tom Sommer, for at lade mig lege med dit hjertebarn og brand, Simply.com. Ingen andre nævnt, ingen andre glemt. Jeg kommer til at savne jer alle.

Tak!

Categories:

Tags:

No responses yet

Kommenter

Kontakt Daniel Frank

Skriv til mig

Abonner på blog