Læsetid: 2 minutter

Bet25 LIVE er en TV-kanal, der giver seerne en unik og autentisk oplevelse af hestesportens verden. Bag kulissen er der dygtige medarbejdere, der sørger for, at seerne kan få den bedste derby-oplevelse hjemme i stuen.

Som teknisk koordinator hos Bet25 LIVE har jeg, sammen med et hold af flere dygtige teknikere, arbejdet i mange måneder for at sikre, at vores liveudsendelser kører problemfrit. Det kræver mange opgaver, herunder fejlfinding af avancerede tekniske installationer og løsninger, sikring af høj kvalitet af både lyd og billede, sikring af kommunikationen mellem holdet af kamerafolk, teknikere og producenter, og meget mere.

Det er min passion at forbedre arbejdsprocesser

Udover at sikre, at teknikken kører gnidningsfrit, bruger jeg også mine kompetencer til at forbedre og forenkle diverse arbejdsprocesser. Jeg har arbejdet med automatisering for at forbedre effektiviteten og undgå spildte ressourcer.

Manuelt arbejde er en tidsrøver, og derfor har jeg arbejdet hårdt på at automatisere mange af de opgaver, der tidligere blev udført manuelt. Automatiseringen har frigivet ressourcer og tid, som ellers ville blive spildt på rutineopgaver. Bet25 LIVE var tidligere drevet af manuelle arbejdsprocesser, men med automatisering kan vi nu opnå mere effektive processer, der sparer tid og ressourcer.

Et eksempel på automatisering er vores sendeplan, der tidligere blev opdateret manuelt og var meget kompliceret at opdatere, når den først var på skærmen. I dag bliver sendeplanen opdateret automatisk ved hjælp af et stykke software, jeg har programmeret i .NET C#. Softwaren kigger på en liste over sendetidspunkter og sørger automatisk for at opdatere den aktuelle sendeplan, så den altid viser de fem kommende udsendelser.

Du har ansvaret for at udpege den mest effektive løsning

Som teknisk medarbejder mener jeg, at det er mit ansvar at udpege den mest effektive løsning og eksekvere den, hvis det kan spare andre medarbejdere for tid og ressourcer. Jeg er stor fortaler for, at automatisering bliver mere og mere inkorporeret i Bet25 LIVE for at undgå spildte ressourcer.

Det er min passion at forbedre og forenkle arbejdsprocesser og sikre, at teknikken kører gnidningsfrit, så mine kolleger og jeg kan fokusere på at levere den bedste oplevelse til vores seere.

Bliv en del af holdet

Er du selv passioneret omkring teknologi og ønsker at være en del af et team, der arbejder løsningsorienteret og stræber efter at forbedre arbejdsprocesser og at udarbejde tekniske løsninger, der giver seerne hjemme i stuen den bedste TV-oplevelse, så er der en spændende mulighed for at arbejde sammen med mig på Bet25 LIVE, lige her: https://www.linkedin.com/posts/bet25as_tv-tekniker-activity-7048738767746002944-71eo

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Abonner på blog