Læsetid: 2 minutter

2020 skulle være året over dem alle. Året, hvor vi startede på en frisk. Året, hvor der skulle ske noget nyt og stort. Året, hvor alt ville blive anderledes. Jeg tør påstå på alles vegne, at 2020 ikke lige blev dét år, nogen af os havde regnet med.

Trods høje forventninger til året, blev 2020 året, hvor jeg efter 8 år stoppede som selvstændig og måtte lukke min forretning og radiostation. Ikke pga. Corona, men af andre årsager.

Generelt er jeg ikke synderligt berørt af rona’en, som så mange andre. Jeg har de sidste 6 måneder været så privilegeret af at være ansat i en af skandinaviens største IT-virksomheder, team.blue Denmark. Camilla, Kibo og jeg flyttede efter hhv. 13 og 31 år til Brædstrup, hvor vi har fundet os et fint, nyt lille rækkehus, i en by hvor der er plads til alle, hvor man kan snakke med naboerne, og hvor der (vigtigst af alt) er ro. Nu håber vi og krydser fingre for en bedre fremtid, og ikke mindst et nyt og bedre år, for det gamle levede sgu’ ikke rigtigt op til forventningerne.

I aften hæver vi glasset og byder velkommen til 2021, som ikke kan komme hurtigt nok. Glem ikke at sende en tanke til de knap 2 millioner mennesker verden over, der måtte lade livet i år pga. pandemien. Tænk sig, hvis vi bare havde passet på hinanden hele tiden, vist samfundssind og hensyn, og brugt vores sunde fornuft fra starten.

Glem heller ikke at sende en tanke til de kendte, vi mistede i 2020. Der er (desværre) ALT for mange navne til at jeg vil liste dem her. I stedet skal du, som har læst helt hertil, være velkommen til at skrive navnet på den person, som forlod os i 2020 og som du holdt allermest af. For mit eget vedkommende er det (blandt flere) Bent Fabricius-Bjerre, Michael Bundesen og Sean Connery.

Pas på hinanden. Vaccinen er her lige om lidt, og vi kan godt holde ud lidt endnu. Hold afstand til hinanden, men husk samtidigt at gøre plads til hinanden, for vi skal også kunne leve sammen EFTER rona’en. Det er som om, at mange har glemt det. Vi er blevet ALT for fjendske overfor hinanden i løbet af de seneste mange måneder, og man kan kun gisne om, hvordan vi vil være overfor hinanden når først landet – og resten af verden – bliver genåbnet.

Husk: 2021 bliver året, vi alle gør det til.

Godt nytår.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Abonner på blog