Læsetid: 2 minutter

Velkommen til en serie af blogindlæg om podcasting.

Jeg lover, at det ikke bliver den sædvanlige smøre om, hvad en podcast er, og hvordan du kommer i gang med at lave din egen podcast. Du får også et par tips til hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du febrilsk kaster dig ud i podcaster-universet, hvilket kan spare dig for nogle hovedpiner senere hen.

Du bliver bl.a. klogere på, hvilket udstyr du bør bruge – også afhængig af hvilken situation du befinder dig i. Du lærer også hvordan du producerer (redigerer) en podcast, og hvordan du udgiver den, så den kan høres af alle på det store internet. Og meget, meget andet!

Dette indlæg vil fungere som seriens “forside”. Nederst i indlægget finder du links til alle de underliggende blogindlæg i serien. Efterhånden som jeg skriver nye indlæg, vil jeg linke til dem i dette indlæg. Så sørg for at komme tilbage og se efter nye tips og tricks, eller lav et bogmærke til indlægget her i din browser. Du kan også oprette et abonnement på mine blogindlæg. Så får du en mail så snart der er et nyt indlæg.

Hvem er jeg, og hvad ved jeg overhovedet om podcasting?

Mit navn er Daniel Frank. Jeg er 33 år ung og har arbejdet med lyd i mange forskellige afskygninger i mere end 17 år, hovedsageligt speak og radiospots. Igennem tiden har jeg produceret hundredvis af radiospots, som har været hørt på radiostationer som:

Inden for de seneste år har jeg fået en brændende passion for podcasting, og det er i dag det, jeg beskæftiger mig mest med.

Jeg er medvært i podcasten Koldfronten (tidl. En go’ morgen), som jeg selv producerer og distribuerer. Derudover er jeg stolt af at have produceret andre podcasts som f.eks.:

Du kan læse meget mere om mit arbejde med podcasting her…

Alt hvad jeg ved, har jeg lært mig selv. Og den viden vil jeg gerne dele med dig. Forhåbentligt vil du lære noget af det. Hvis du finder mine blogindlæg hjælpsomme, håber jeg at du vil overveje enten at abonnere på min blog, eller sende den videre til andre, der også har lyst til at lave podcasts.

Podcasting 101 – Indlæg

Categories:

Tags:

No responses yet

Kommenter

Kontakt Daniel Frank

Skriv til mig

Abonner på blog